Zeewally Open ’18

Zondag 27 mei 2018 is het weer zover! Alweer de vierde editie van het alom bekend, veelvuldig geroemde en onmisbare Zeewally Open toernooi. Een toernooi waar je bij wil zijn! Veruit het gezelligste toernooi van het jaar (:-)), goede faciliteiten én de mogelijkheid voor een lekkere BBQ en drankje in het zonnetje achteraf. Kortom, erbij zijn!

Het BC Zeewally Open 2018, vindt op zondag 27 mei plaats. Het toernooi duurt van 09.00 uur tot ongeveer 17.00 uur en daarna is er een mogelijkheid om te blijven eten. Let op, de inschrijving sluit op zondag 20 mei dus wees er snel bij!

Dus wat is de opzet? Je kunt je samen met een partner inschrijven voor één van de vier poules: 2e klasse mix, 3e klasse mix, 4e klasse mix, recreanten mix en recreanten heren dubbel. In elke poule komen maximaal zeven teams, en je speelt één wedstrijd tegen elk team. De wedstrijden bestaan uit twee sets tot 21, met verlenging mogelijk. Bij gelijkspel worden de punten gelijk verdeeld. Er is een mogelijkheid om twee poules van elk niveau te maken maar dit hangt af van het aantal inschrijvingen.

De inschrijving is open voor iedereen! De kosten voor het toernooi bedragen €10,- per persoon. Voor het eten rekenen we slechts €10,- per persoon. Je hoeft je per team maar één keer in te schrijven, laat daarbij ook weten of jullie mee-eten. (Eten is niet verplicht, maar eigen keuze en reuze gezellig!)

Het toernooi wordt gespeeld in Sporthal ’t Baken, Horsterweg 25 in Zeewolde. Inschrijven kan door je hier aan te melden via het online inschrijfformulier hieronder. De inschrijving wordt pas bevestigd op het moment dat de inschrijfkosten op de rekening staan. Het rekeningnummer wordt vermeldt bij het online inschrijfformulier.

Tot 27 mei!

IMG-20171205-WA0002

Onderstaand vind je het online inschrijfformulier voor het Zeewally Open 2018; Je inschrijving wordt bevestigd en is definitief als het verschuldigde bedrag (te weten € 10,- per speler en aanvullende € 10, – per speler als je ook blijft eten) is overgemaakt op rekeningnummer NL 16 RABO 0112 5571 12 t.n.v Badminton Club Zeewally. Als spelers zich als team inschrijven, dienen beide spelers zich afzonderlijk persoonlijk in te schrijven.  BC Zeeewally zorgt voor nylon shuttles type Yonex Mavis 300; spelers die met veren shuttles willen spelen, dienen zelf eigen shuttles te verzorgen.