Zeewally Open ’19

B.C. Zeewally organiseert dit seizoen voor de vijfde keer het Zeewally Open Toernooi! Dit vindt op zondag 26 mei plaats. Het toernooi duurt van 09.00 uur tot ongeveer 17.00 uur en daarna is er een mogelijkheid om te blijven eten. Let op, de inschrijving sluit op zondag 19 mei dus wees er snel bij!

Dus wat is de opzet? Je kunt je samen met een partner inschrijven voor één van de zes poules: 5e t/m 8e divisie mix, recreanten mix en recreanten heren dubbel. In elke poule komen maximaal zeven teams, en je speelt één wedstrijd tegen elk team. De wedstrijden bestaan uit twee sets tot 21, met verlenging mogelijk. Bij gelijkspel worden de punten gelijk verdeeld.

De inschrijving is open voor iedereen! De kosten voor het toernooi bedragen €10,00 per persoon. Voor het eten rekenen we ook €10 per persoon. Je hoeft je per team maar één keer in te schrijven, laat daarbij ook weten of jullie mee-eten.

Het toernooi wordt gespeeld in Sporthal ’t Baken, Horsterweg 25 in Zeewolde. Inschrijven kan via het inschrijfformulier op http://www.zeewally.nl. De inschrijving wordt pas bevestigd op het moment dat de inschrijfkosten op de rekening staan. Het rekeningnummer staat vermeldt op de website. Tot 26 mei

Onderstaand vind je het online inschrijfformulier voor het Zeewally Open 2019; Je inschrijving wordt bevestigd en is definitief als het verschuldigde bedrag (te weten € 10,- per speler en aanvullende € 10, – per speler als je ook blijft eten) is overgemaakt op rekeningnummer NL 16 RABO 0112 5571 12 t.n.v Badminton Club Zeewally. Als spelers zich als team inschrijven, dienen beide spelers zich afzonderlijk persoonlijk in te schrijven.  BC Zeewally zorgt voor nylon shuttles type Yonex Mavis 300; spelers die met veren shuttles willen spelen, dienen zelf eigen shuttles te verzorgen.